Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer’in yıldızı parlıyor!

Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer’in yıldızı parlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – ATV’nin reyting birincisi dizisi Kuruluş Osman, üçüncü sezonuyla yayınına devam ediyor. Oyunculuğa Kuruluş Osman dizisiyle adım atan başrol oyuncularından Özge Törer de her sezonda yeteneğini daha da ortaya koymayı başarıyor.

Üçüncü sezonuyla yayına devam eden Kuruluş Osman’ın başrollerini Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç gibi deneyimli oyuncular paylaşıyor. Başrolde bir de çok genç bir oyuncu var, Özge Törer.

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer'in yıldızı parlıyor! 9

Kuruluş Osman, Özge Törer’in ilk dizisi. Bozdağ Film’in ATV için çektiği diziye 20 yaşındayken başlayan ve bugün 23 yaşında olan genç oyuncu ilk oyunculuk deneyimine rağmen yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Özge Törer, Kuruluş Osman için seçildiği günü “hayatının en mutlu günü” olarak tanımlıyor. O günden bu yana oyunculuğunu geliştirmek için elinden geleni yapan genç oyuncu izleyiciler tarafından da büyük övgü alıyor.

Bir televizyon izleyicisi Özge Törer hakkında yaptığı paylaşımda genç oyuncuya övgüler yağdırdı ve şöyle dedi: “ÖzgeTörer genç yaşına ve bildiğim kadarıyla ilk dizi deneyimi olmasına rağmen KuruluşOsman’da yeteneği ile ışıl ışıl parlıyor. Bozdağ Yapım’ın hoşuma giden tarafı başrollerin birini isimsiz kişilerden seçmesi. Zamanında EsraBilgiç de ışıl ışıl parlıyordu. Yolu açık olsun”

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer'in yıldızı parlıyor! 10

Bir başka izleyici de bu yoruma katıldı. Törer’in gelecekte çok başarılı işlere imza atacağını söyleyen izleyici şöyle bir yorumda bulundu: “Kuruluş Osman’da oyunculuğa ilk başladığında 20 yaşındaydı ve şimdi 22 yaşında ama genç yaşına ve bu ilk projesi olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor. Gelecekte başarılarını çok daha fazla göreceğimize eminim.”

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer'in yıldızı parlıyor! 11

Özge Törer birkaç ay önce yaptığı bir açıklamada Kuruluş Osman setinin kendisi için bir okul oldğuunu belirtmiş ve şöyle demişti: “Üniversite eğitimim de oyunculuk üzerine. Şanslıyım ki Kuruluş Osman seti de benim için okul gibi, çok şey öğreniyorum.”