Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu hem dizilere dönüyor hem de daha büyük başka bir sürprizi var!

Uraz Kaygılaroğlu hem dizilere dönüyor hem de daha büyük başka bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından bu yana dizi ve sinema sektöründe birbirinden farklı rolleriyle izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu, tüm hayranlarını şaşırtacak bir projeyle yakında gündem olacak.

Es Es isimli dizide canlandırdığı Fethi karakteri ile ilk dizi deneyimini yaşayan oyuncu, ardından da Harem ve Yedi Güzel Adam projeleri ile önemli deneyimler kazanmıştı.

Baba Candır dizisi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan Kaygılaroğlu, Ege’nin Hamsisi projesiyle de dikkat çekti. Oyuncunun popüler olmasını sağlayan proje ise kuşkusuz ki, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisiydi. Gediz Işıklı karakterini hala unutamayan çok geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Aynen Aynen, Erşan Kuneri ve Aktris gibi dijital dizilerde de boy gösteren Uraz Kaygılaroğlu, televizyon ekranında en son 2021 – 2022 sezonunda yayınlanan Üç Kuruş dizi projesiyle yer aldı.

Oyuncu son dönemde dinlenmeyi ve kendisine vakit ayırmayı tercih etmişti. Ancak yayınladığı paylaşım ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu’nun yeniden televizyon dizilerinin yoğun gündeminin içine karışacağı ortaya çıktı.

Oyuncu, “Sezon için biraz heyecanlıyım. Hem dinlendim hem eğlendim hem de öğrendim. Yüksek tempoda çalışmayı, koşmayı çok özledim. Hem televizyonda bir dizi hem de deha önce deneyimlemediğim yeni bir alanı tecrübe edeceğim” diyerek hayranlarına iki müjdeyi bir arada verdi.

Şimdiden yeni televizyon dizisi çok merak edilen Uraz Kaygılaroğlu’nun deneyimlemediği yeni işinin ne olduğunu da hayranları merakla beklemeye başladı.

Uraz Kaygılaroğlu hem dizilere dönüyor hem de daha büyük başka bir sürprizi var! 7