Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli ile Bige Önal gerçekten ayrıldı mı? İşte en net yanıt!

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal gerçekten ayrıldı mı? İşte en net yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde 4 sezon yer alan Aras Bulut İynemli, çok başarılı bir çıkış yaptı. Oyuncu, son dönemde yeni dizisi ile konuşuluyor. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısı ile çekilecek olan Atatürk isimli dizide ünlü oyuncu büyük bir sorumluluk üstlenecek.

Atatürk’ü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli bir hayli heyecanlı ve çekimlere de temmuz ayında başlanacak. Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizi için heyecanlı bir bekleyiş var. Aras Bulut İynemli ayrıca sevgilisi Bige Önal ile ayrıldıkları yönündeki iddialarla da gündemde yer alıyor.

Peki bu durum gerçek mi, çift arasında neler yaşanıyor? İşte bu sorulara en net yanıtı Bige Önal verdi. 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu en son Sen Çal Kapımı isimli diziyle televizyonda yer aldı. Yeşilçam isimli BluTV dizisinde de Gazel karakterini canlandıran oyuncu, ayrılık iddialarını yalanladı.

Bige Önal, “Her şey yolunda” diyerek ilişkilerinin devam ettiğini ilk kez ifade etti. Çiftin önce ayrıldıkları sonra da barıştıklarına yönelik çeşitli iddialar da magazin gündeminde yer aldı.

Bige Önal ise net bir şekilde ilişkilerinin devam ettiğini belirterek, konuyu kapatmış oldu.