Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Eyüboğlu’nu oyunculuk bambaşka birisine çevirdi!

Ezgi Eyüboğlu’nu oyunculuk bambaşka birisine çevirdi!

tarafından ker_def

Teşkilat’ dizisinin başarılı oyuncusu Ezgi Eyüboğlu, Women’s Shine Dergisi için objektif karşısına geçti. İş ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Eyüboğlu, enerjisi yüksek bir insan olduğunu ve enerjisinin kolay düşmediğini belirtti.

Oyuncu canını sıkan bir şey olduğunda ne yaptığını şu şekilde açıkladı: “Canımı sıkan bir şey olduğunda hemen odağımı değiştiririm. Beni çok uzun süre bir şeye üzülürken göremezsiniz.”

Oyunculuğa başlamadan önce daha çekingen ve sosyalleşmeyi pek sevmeyen biri olduğuna dikkat çeken Ezgi Eyüboğlu, artık bambaşka birisine dönüştü.

Ezgi Eyüboğlu'nu oyunculuk bambaşka birisine çevirdi! 8

Oyunculuk mesleğinin bazı özelliklerini törpülediğini belirten Ezgi Eyüboğlu, “Mesleğim bütün bu özelliklerimi törpüledi çok daha özgüvenli sosyal ilişkileri kuvvetli bir kadın olmamı sağladı. Empati duygumu geliştirdi” diye konuştu.

Ezgi Eyüboğlu'nu oyunculuk bambaşka birisine çevirdi! 9

İşini hayatının merkezine koyan Eyüboğlu’nun kırmak istediği bir önyargısı da yok. Oyuncu, “Kimin ne düşündüğünün benim için hiçbir önemi yok. İşimle ilgili ve sadece beni ilgilendirdiğini düşündüğüm konularla ilgili taviz vermem” diye konuştu.

Teşkilat dizisinde canlandırdığı ajan Ceren rolü ile pazar akşamları TRT1 ekranında yer alan oyuncu, başarılı performansı ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.