Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli ‘nin hangi ünlü isim ile aşk yaşadığı iddia edildi?

Aras Bulut İynemli ‘nin hangi ünlü isim ile aşk yaşadığı iddia edildi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli 4 sezon süren Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un final yapmasının ardından tatilde yorgunluk atıyor.

Rol aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan yetenekli oyuncunun 6 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Bige Önal ile ilişkisini bitirdiğinin haberini vermiştik. Çukur dizisi bittikten sonra Göcek’e giden ve birlikte tatil yapan ikilinin ayrılık kararı alması oyuncunun hayranlarını da şaşırtmıştı.

Aras Bulut İynemli 'nin hangi ünlü isim ile aşk yaşadığı iddia edildi? 9

Ayrılığın ardından, Çukur dizisinde partner olan Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez’in aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Sosyal medyada da bir süredir ikilinin sevgili olduğu iddiası dolaşıyor. Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile Efsun Koçovalı karakterini canlandıran Damla Sönmez’in gözlerden uzak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Damla Sönmez’in geçtiğimiz aylarda nişanlısı Ushan Çakır’dan ayrılması da iddiaları kuvvetlendirdi. Söylentilere göre, Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez gözlerden uzak kalmak için İzmir’de kalıyor. Aras Bulut İynemli’nin bağlı olduğu menajerlik şirketi konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Art İstanbul menajerlik şirketi açıklamasında, “Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır” diyerek iddiaları yalanladı.

 

Aras Bulut İynemli 'nin hangi ünlü isim ile aşk yaşadığı iddia edildi? 10

Öte yandan, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Damla Sönmez’in kendisini arayan ve ‘Aranızda aşk var mı?’ diye soran arkadaşlarına ‘Asla yok’ dediği öğrenildi.

Aras Bulut İynemli 'nin hangi ünlü isim ile aşk yaşadığı iddia edildi? 11