Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Pelin Öztekin’in hayranlarına bir sürprizi olabilir!

Güzel oyuncu Pelin Öztekin’in hayranlarına bir sürprizi olabilir!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’in oyuncu kızı Pelin Öztekin, yeni görüntüsü ile hayranlarını büyülüyor. En son, Kanal D’de yayınlanan ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinde ‘Süheyla’ karakteri ile ekranlara gelen oyuncu önemli bir karar vererek mide küçültme ameliyatı geçirmiş 153 kilodan hızla 60 kiloya düşmüştü.

Pelin Öztekin instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları ile hayranlarından tam not alıyor. Oyuncu örgülü saçları ve tarzıyla da beğeni topluyor.

Güzel oyuncu Pelin Öztekin’in hayranlarına bir sürprizi olabilir! 9

Kısa süre önce babası usta oyuncu Rasim Öztekin’i kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntüye uğrayan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından sık sık babasıyla ilgili paylaşımlar yaparak hem usta oyuncuyu hayranlarına unutturmuyor hem de babasına olan bağlılığını ve özlemini gözler önüne seriyor.

Güzel oyuncu Pelin Öztekin’in hayranlarına bir sürprizi olabilir! 10

Pelin Öztekin Lara 1 Yapım’ın romantik komedi filmi ‘Allah Yazdıysa Bozsun’unda, Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk, Öznur Serçeler, Emre Dinler, Emre Bulut, Valison Forseca ile usta oyuncular Nurseli İdiz ve Köksal Engür ile birlikte rol alıyor. Filmin çekimlerinin daha yeni bittiğini belirten güzel oyuncu dizi için gelen teklifleri değerlendirdiğini ve yakında hayranlarına sürpriz haberleri olabileceğini de instagram paylaşımı ile duyurdu.

Güzel oyuncu Pelin Öztekin’in hayranlarına bir sürprizi olabilir! 11