Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’den ayrılan Bige Önal’dan çarpıcı pozlar!

Aras Bulut İynemli’den ayrılan Bige Önal’dan çarpıcı pozlar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde ‘Selin’ olarak  izlediğimiz Bige Önal, Elele Dergisi’nin Ekim sayısına birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile 6 yıldır aşk yaşayan ve evlenecekleri gözüyle bakılan Bige Önal geçtiğimiz aylarda ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti.

Aras Bulut İynemli'den ayrılan Bige Önal'dan çarpıcı pozlar! 10

Oyuncu Elele Dergisi’nin ekim sayısına samimi açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda kozmetik markası Orkid’in sosyal sorumluluk projesinin yüzü olan Bige Önal; “Mahalle kültüründen geldiğim için aslında çocukların dışarda oynamasına, birlikte file gerip voleybol oynadıklarını görmeye, iki taş ile kale yapıp futbol oynamasına çok alışkındım.

Maalesef günümüzde genç kızlarımız çeşitli nedenlerle eskisi kadar aktif ve sporla iç içe bir çocukluk geçirmiyor ya da geçiremiyor” dedi.

Aras Bulut İynemli'den ayrılan Bige Önal'dan çarpıcı pozlar! 11

Orkid’in araştırmasında birçok kız çocuğunun çevrelerinden gerekli desteği göremediği için spordan uzakta kaldıklarını gösterdiğine dikkat çeken Önal, “Bu yüzden Cesaret Elçisi olarak yer aldığım ‘Oyuna Devam’ kampanyası benim için çok önemli. Kampanya ile hem binlerce kız sporla tanıştırılıyor hem de onlara spora devam edebilmeleri için destek olunuyor” açıklamasını yaptı.

Aras Bulut İynemli'den ayrılan Bige Önal'dan çarpıcı pozlar! 12

Dergiye verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Bige Önal’ın paylaşımları takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Aras Bulut İynemli'den ayrılan Bige Önal'dan çarpıcı pozlar! 13