Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisi için yapılan tahminler tutmadı!

Elbet Bir Gün dizisi için yapılan tahminler tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşması için gün sayan Elbet Bir Gün isimli dizinin ne zaman ekranda olacağı henüz belli değil.

Perşembe günü Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin final bölümünün yayınlanmasının ardından Elbet Bir Gün isimli yapımın önümüzdeki hafta ekrana gelebileceği tahmin ediliyordu.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozuklu, Burak Yamantürk, Kenan Acar ve Ömer Genç’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün 21 Ekim Perşembe günü yayınlanma ihtimali konuşuluyordu. Ancak Fox TV tarafından paylaşılan yayın planlamasında dizinin gelecek hafta planda yer almadığı görüldü.

21 Ekim Perşembe günü Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin 5. bölümü tekrar yayınlanacak. Geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan dizi hikayesi ile şaşırtıcı bir iş olarak dikkat çekti.

Fox TV’nin yayın günü sorunu nedeniyle diziyi beklettiği biliniyordu. Ancak 21 Ekim perşembe akşamı için planlamada Elbet Bir Gün olmayınca başka alternatifler olabileceği düşüncesi belirdi.

Fox TV’nin pazar günleri düşük performans sergileyen Yalancılar ve Mumları dizisi için bu hafta bir karar vermesi gerekecek. Dizinin reytingleri yükselmez ise final kararı bile gelebilir.

Tabii bir başka ihtimal daha var. Belki de Yalancılar ve Mumları, Uzak Şehrin Masalı gibi perşembe günlerine alınabilir. Hatırlanacağı gibi dizi için ilk olarak Perşembe günleri belirlenmiş, sonra pazara alınmıştı.

Elbet Bir Gün dizisinin daha önce Şebnem Bozoklu’nun ifade ettiği gibi Ekim ayının son haftasında yayınlanma ihtimali bulunuyor.

Fox TV yönetimi bakalım Elbet Bir Gün isimli dizisini hangi gün ve hangi tarihte yayına alacak? Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.