Ana sayfa Sosyal Medya George Clooney’e benzetilmek Caner Cindoruk’un hoşuna gitti!

George Clooney’e benzetilmek Caner Cindoruk’un hoşuna gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin ardından Sadakatsiz’de başarılı bir oyunculuk sergileyen Caner Cindoruk, son dönemin öne çıkan isimleri arasında yer alıyor.

Her iki dizinin de İspanya’da yayınlanması ile oyuncu yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi elde etti. Amerikalı oyuncu George Clooney’e benzetilen Caner Cindoruk, bu konuyla ilgili soruyu gülümseyerek yanıtladı.

Oyuncu, “İspanya’da özelllikle böyle bir furya var, ben de şaşkınlıkla izliyorum. Tabii George Clooney gibi ünlü bir aktöre benzetilmek de keyifli” diye konuştu. Oyuncu, kendisinin jön olarak tarif edeceği kişilerin ise; Kadir İnanır, Yılmaz Güney ve Tarık Akan olacağını belirtti.

İkinci sezonu başarıyla devam eden Sadakatsiz dizisinin çekimlerinin de yorucu olduğunu anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Biraz aksiyonlu bir iş, o yüzden yorucu ama gayet keyifli bir iş oluyor. Seyircimiz de çıkan işten memnun, biz de memnunuz. Keyiflerimiz yerinde.”

Melis Birkan ile Caner Cindoruk ikilisi ayrıca Yeni Bir Şarkı isimli tiyatro oyunu da yapmıştı. Oyuncu, yeni sezonda bu oyuna da devam edeceklerinin müjdesini verdi. İzleyicilerin oyuna ilgisinin olduğunu belirten Caner Cindoruk, pandemi döneminde hem kendilerinin hem de izleyicilerin tiyatroyu özlediğini dile getirdi.

Yeni bir marka ile işbirliği içine giren oyuncu 1 yıllık anlaşma yaptı ve 1,5 milyon liralık kazanç elde etti.