Ana sayfa Dizi Arşivi Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Arıza, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolde buluşması çok iyi bir enerjiyi ortaya çıkardı. Hikayenin de etkili olması ile birlikte dizi çok sevildi. Kısa sürede iyi reytingler alması ile yükselen Arıza dizisi, sosyal medyada da güçlü bir destekçi buldu. Dizinin kahramanlık özentisi hikayesinin yanı sıra güçlü bir oyuncu kadrosunun da buna destek olması başarının ana nedenleriydi.

Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Show TV
Yapımcı: O3 Medya
Türü: Aksiyon- Dram
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Aydilge
Başrol: Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can.
Oyuncular: Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Yeşim Salkım, Hazal Benli, Ali Rıza Kubilay, Cavit Çetin Güner, Ali Seçkiner Alıcı, Yağız Can Konyalı, Yeşim Gül, Cankat Aydos, Şekip Taşpınar, Numan Çakır, Burak Demir Metin, Ergun Kuyucu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/arizadizisitv
Instagram: https://www.instagram.com/arizadizisi/
Facebook: https://www.facebook.com/arizatvdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/c/ariza/
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ariza/2745

TÜM HABERLER:

Arıza dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Arıza dram ve aksiyon ağırlıklı bir yapım. Dizi, ailesine düşkün, mert ve dürüst bir adam olan Ali Rıza’nın hayatının; tesadüfen arabasına binen Halide’yi kurtarmasıyla değişmesi çerçevesinde gelişen olayları konu alıyor. Dizide başrol oyuncularının uyumlu halleri çok beğenildi. Yüksek enerji ile ekranda yer alan ikili, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Hikayenin akıcı olması, kahramanlık özentisi sunması ve silahların da hiç susmaması, ilginin yüksek olmasının da önemli sebepleri arasında gösteriliyor.

HİKAYESİ:

Taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile Doktor Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir taksi macerasıyla kesişir ve farklı dünyanın iki insanı tehlikeli bir aşka yelken açar. Bu karşılaşma Ali Rıza ve Halide’nin hayatlarını sonsuza kadar değiştirir.

Haksızlıklar karşısında arkasında kimsecikler olmayan Ali Rıza, mafyatik kralların karşısına çıkmaya karar verir ve tüm zorluklara rağmen bu zor yolculukta yanında Halide ve sevdikleri de mevcuttur.

Ali Rıza’nın kaderinde artık kahraman olmak; Halide’nin kaderinde ise gün yüzüne çıkan karanlık geçmişi ile yüzleşmek vardır. Yolları tesadüfen kesişen Ali Rıza ve Halide, bu yolda beraber yürüyeceklerinin henüz farkında değillerdir

Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay)
Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan)
Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet Gürkan)
Olgun Toker (Burak Ersoylu)
Levent Can (Fuat Ersoylu)
Murat Daltaban (Muzaffer Cura)
Dilara Aksüyek (Füsun Keskin)
Yeşim Salkım (Melek Tekinoğlu)
Hazal Benli (Derya Tekinoğlu)
Ali Rıza Kubilay (Mithat Tekinoğlu)
Cavit Çetin Güner (Murat Ersoylu)
Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Kırbaş)
Yağız Can Konyalı (Mert Altay)
Yeşim Gül (Rukiye Altay)
Cankat Aydos (Ferit)
Şekip Taşpınar (Şehmuz Atmaca)
Numan Çakır (Galip Atabey)
Burak Demir Metin (İstihbaratçı- Muzaffer’in yardımcısı)
Ergun Kuyucu (Sabri – Haşmet’in adamı)

MEKANLAR:

Arıza dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizide İstanbul’un hem Anadolu hem de Avrupa yakasındaki farklı ilçelerde bir çok farklı mekan kullanılıyor. Çamlıca tepesi, Ortaköy sırtları, Üsküdar ve Beykoz bu ilçelerden bazıları. Arıza dizisinin mahalle çekimleri ise İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan eski Kundura fabrikası olarak bilinen şimdiki dizi-film plato alanında gerçekleştiriliyor.

JENERİK:

Arıza dizisinin müzikleri Cem Tuncer ve Ercüment Orkut tarafından yapılıyor. Dizinin aksiyon içerikli melodilerden oluşan jenerik müziği de izleyicinin beğenisini topluyor.

FRAGMANLAR:

Arıza dizisinden ilk fragman Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı. Sonrasında her yeni bölüm öncesinde fragmanlar yayınlanarak, izleyicilerin ilgisinin yüksek tutulması sağlandı.

İlk Tanıtım:

Arıza dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Arıza dizisinin 1.sezonu 13 Eylül 2020 Pazar günü başladı. Dizi her Pazar saat 20.00’de Show TV’de izleyicisi ile buluşuyor. Arıza dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

YEŞİM SALKIM’DAN ROL ARKADAŞINA ÖVGÜ

Arıza dizinde Melek karakterine hayat veren Yeşim Salkım, dizinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’a övgüler yağdırdı. Salkım, ‘Ayça su gibi, oynarken onun güzelliğine bakıyoruz’ sözleri ile dikkat çekti. Ayça Ayşin Turan, dünyaca ünlü manken Miranda Kerr’e olan benzerliği dolayısıyla yerli Miranda Kerr olarak da anılıyor.

Arıza Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Arıza dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Ayrıca 8. Bölümde dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın seslendirdiği ‘Kum Gibi’ adlı şarkı da seyirci tarafından çok beğenildi. İşte Sarıtaş’ın sesinden Ahmet Kaya’nın unutulmaz şarkısı ‘Kum Gibi’…

KAMERA ARKASI:

İstanbul’un değişik semtlerindeki pek çok farklı mekanda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde dizi oyuncuları ve teknik ekip arasında ki samimi ve eğlenceli diyaloglar dikkat çekiyor.