Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Kalp dizisi 4. yeni bölümde 30 yılın hesabı sorulacak!

Siyah Kalp dizisi 4. yeni bölümde 30 yılın hesabı sorulacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Nuh ve Melek, Sumru’ya 30 yılın acısını çektirmeye çalışırken, Sumru da çocuklarına aslında onları terk etmek istemediğini söylüyor.

Harika’nın geçen bölüm sonunda yaptığı sürprizin ne olduğu hala gizemini korurken, tüm Kapadokya halkının Cihan ve Sevilay’ı konuşması dikkat çekiyor.

Cihan’ın Melek’e “Beni beklemeni istiyorum” demesine Melek’in ne cevap vereceği merak konusu olurken, Nihayet’in Sumru’ya söyledikleri, “Nihayet, Samet ve Hikmet’in planını biliyor mu?” sorusunu akıllara geliyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de