Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde herkes yanıldı, Nursel Köse’yi gören gözlerine inanamadı!

Arıza dizisinde herkes yanıldı, Nursel Köse’yi gören gözlerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arıza dizisi, başarılı performanslarına bir yenisini daha ekledi. Dün akşam 20. bölümü ile yayında olan dizide yine hareketli anlar yaşandı.

Fuat Ersoylu karakterine hayat veren Levent Can’ın ekipten ayrılmasının ardından diziye yeni katılan bir başka ünlü isim ise ilk kez ortaya çıktı. En son Star TV ekranında Güvercin isimli dizide yer alan Nursel Köse, Arıza dizisine katıldı.

Usta oyuncunun yeni karakteri çok merak ediliyordu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Arıza’da İhtiyar olarak ifade edilen karakter, Ali Rıza ile ilk kez tanıştı ve 20. bölümün final sahnesi de bu oldu. İzleyiciler bu karakteri hep erkek olarak düşünmüştü ama herkes fena halde yanıldı.

Ali Rıza’nın İhtiyar olarak tanıştığı kişi Nursel Köse’den başkası değildi. Köse yeni imajı ile dizinin hayranlarını bir hayli şaşırttı. Birçok izleyici İhtiyar karakterinin bir kadın değil de erkek olmasını bekliyordu ama dizide tam bir ters köşe yapıldı.

Arıza’ya ayrıca Ramo’da Halef’e hayat veren Rüzgar Aksoy’un da katıldığını hatırlatalım.