Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza final yaptı, başrol oyuncusuna sürpriz diziden teklif gitti!

Arıza final yaptı, başrol oyuncusuna sürpriz diziden teklif gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza, dizisi, Pazar akşamı yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti. Show TV’in aldığı final kararı büyük eleştirilere neden olsa da Arıza’nın bitişini engelleyemedi. Dizinin oyuncuları da başka projelerle ilgili görüşmelere başladılar.

Geçtiğimiz günlerde Arıza’da oynayan Olgun Toker’in Son Yaz dizine geçtiği öğrenilmişti. Arıza’nın final yapacağı öğrenildikten sonra Olgun Toker de gelen teklifi değerlendirerek henüz final yapmadan bir sonraki projesini garantilemişti.

Bir başka oyuncuyla ilgili yeni bir gelişme de gündemde. Dizide Tolga Sarıtaş ile başrolde oynayan ve başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni kazanan Ayça Ayşin Turan’a da sürpriz bir projeden teklif gittiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Ay Yapım’ın iddialı projelerinden birisi olan Ada Masalı dizisiyle ilgili görüştüğü öğrenildi oyuncunun.

Arıza final yaptı, başrol oyuncusuna sürpriz diziden teklif gitti! 7

Star TV için hazırlanan dizide Alp Navruz, erkek başrol olarak diziyle anlaştı. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstleneceği dizinin kadın başrolü için teklif giden 3 isim olduğu konuşuluyor.

Yelda Eroğlu’nun senaryosunu yazdığı ve İzmir’de çekilecek olan dizinin kadın başrolü için Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz ve Aybüke Pusat’a teklif gittiği kulislere yansıdı.

Bakalım Ayça Ayşin Turan, bu teklifi kabul edecek mi?