Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı çoktan gözden çıkarıldı! Yerine başka bir dizi geldi bile! Finale kaç bölüm kaldı?

Sefirin Kızı çoktan gözden çıkarıldı! Yerine başka bir dizi geldi bile! Finale kaç bölüm kaldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Final yapacağı bir süre önce öğrenilen Sefirin Kızı dizisinde sayılı bölümler kaldı. Neslihan Atagül’ün rahatsızlığının ardından ani ayrılığı sonrası yerine gelen Tuba Büyüküstün de düşen reytingleri kurtaramadı! Engin Akyürek ile başrolde yer alan Büyüküstün’ün Mavi karakteriyle dahil olduğu Sefirin Kızı dizisinin finali için geri sayım başladı!

Dizi geçtiğimiz sezon yayına girdiğinden beri Pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Ancak kanal, çoktan diziyi gözden çıkarmış olmalı ki finale 4 bölüm kala dizinin gününü değiştirdi!

Aslında Sefirin Kızı dizisinin baştan beri 52 bölüm planlandığı da gündeme gelmişti. Dün akşam 48. bölümü yayınlanan dizinin 4 bölümü kaldı ve yayın günü Salı’ya alındı.

Sefirin Kızı giderken, iddialı bir gün olan Pazartesi akşamına da yine iddialı bir yapım olan Kağıt Ev geliyor! Bir sonraki hafta ilk bölüm yayınıyla ekranda olacak.

Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin tanıtımları da büyük ilgi çekmişti. Kağıt Ev dizisi, bundan sonra Maraşlı, Çukur dizilerinin de en büyük rakibi olacak!