Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık kararı!

Arka Sokaklar dizisinde şoke eden ayrılık kararı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonunda da yine bildiğiniz gibi. Hem izleyicisini ekran başına oturtmayı başarıyor hem de iyi reytingleri ile ders vermeye devam ediyor. Aksiyonu bol olan dizide kahramanlarımız yine olayları çözüyor, izleyicilere kötülerin her zaman cezasını çekeceği imasında bulunuyor.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü de yine heyecan dolu olacak. Dizinin 588. Bölüm Fragmanı yayınlandı! 30 Nisan Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümde Pınar, Ali’den ayrılmak istiyor! İşte bu karar hayranları şoke edecek. Pınar karakteri ile Ali’nin dizide uzun bir geçmişi var. Bu geçmişi düşünen hayranlar ikilinin ayrılmasını istemeyecektir.

Peki Pınar ve Ali arasında neler yaşanacak?Gerçekten ayrılacaklar mı? Yoksa 15. sezon finaline doğru giden Arka Sokaklar dizisinde bu sadece heyecan artırmak için bir senaryo oyunu mu? Dizinin hayranları heyecan ve merakla 588. yeni bölümü bekliyor.

Ezgi tuzağa düştüğü için kendine kızarken Cemal de başka bir operasyonun içine giriyor. Öte yandan Pınar, Ali’den uzaklaşmak istediğini söylüyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!