Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık havası estirildi!

Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık havası estirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu da büyük başarılarla devam ediyor. Dizide heyecanı artırmak için zaman zaman ayrılık havası estiriliyor. Bazı karakterlerin çeşitli olaylar sonucu yaşadığı kötü olaylar izleyicileri de fazlasıyla diziye konsantre ediyor.

Bu sahnelerden birisi de 26 Mart Cuma akşamı gerçekleşti. Oya Okar’ın canlandırdığı Selin karakterinin başına gelenler izleyicileri çok üzdü. Selin’in ölmüş olma ihtimali de birçok dizi hayranını endişelendirdi. Ancak her zaman olduğu gibi Arka Sokaklar için bu tür ayrılık havası verilen sahneler artık klasik bir hale geldi.

Yıllardır devam eden diziye olan izleyici ilgisinin devam etmesi için bu tür sahnelerin sıklaşması da dikkatlerden kaçmıyor. Oya Okar’ın canlandırdığı Selin, tehlikeyi atlattı ve hikayede yer almaya devam edecek. Selin heyecanı yaşanan anları da aşağıdaki video izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 583. Bölümde sapık seri katil Giray, kafayı taktığı Selin’i öldürdüğünü söylediği bir videoyu ekibe yolluyor!

Mesut, şubeye geldiğinde herkesin üzgün bir şekilde bir video izlediğini görür. Bilgisayarın başına oturup o da videoyu izleyince büyük yıkım yaşar. Videoda Giray, Selin’i boğmaktadır. İzleyen herkesin tüylerini diken diken eden bu sahne sonrası ekip Selin’in cansız bedenini bulmak için seferber olur. Özellikle Mesut öfke doludur.

Mobese kayıtlarından Selin’in kaçırıldığı minibüs bulunur. Minibüsün son adresi olan yere gittiklerinde ekibin başından soğuk sular dökülür. Minibüs içindeki kadın ile birlikte yanmıştır. Delil olarak da minibüsün yanında Selin’in saçlarına benzer sarı saçlar bulunur.