Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar yine tüm rakiplerini kıskandırdı!

Arka Sokaklar yine tüm rakiplerini kıskandırdı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor… Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan 607’inci bölümü de yine zirvede yer aldı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı dizinin senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul birlikte yazıyor. Arka Sokaklar  dizisinin 10 Aralık akşamı yayınlanan 607. bölümü tüm kişiler kategorisinde günün en iyi oranlarını elde ederek birinciliğe ulaştı.

Geçtiğimiz haftalarda da yine birincilikler ile sevinen dizinin diğer tüm rakiplerini kıskandırdığını söylemek yanlış olmayacaktır. Dizi bu kadar uzun süren bir yapım olmasına rağmen hem aksiyonu bol sahneleri hem de gerçek hayatta yaşanan olaylara yakın konuları işleyerek ayakta duruyor.

Arka Sokaklar’ın AB grubunda ise bir hayli gerilediğini ve 10. sıraya kadar düştüğünü görebilirsiniz. Ayrıca dizi, ABC1 kategorisinde ortalamanın üzerinde oranlar almaya devam ediyor ve günü altıncı olarak bitirdi.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, 608. yeni bölümü ile Cuma akşamları Kanal D’de yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.