Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da büyük kayıp! Baş karakterlerden biri yeni sezonda olmayacak! Yerine geçecek isim ise çok şaşırtıcı!

Arka Sokaklar’da büyük kayıp! Baş karakterlerden biri yeni sezonda olmayacak! Yerine geçecek isim ise çok şaşırtıcı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi sonbaharda 16. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 15 yıldır neredeyse kemikleşmiş kadrosuyla devam eden dizide önümüzdeki sezon çok önem bir karakter olmayacak. Yerine geçecek isim ise izleyicileri şaşkınlığa uğratacak.

15 yıldır Kanal D ekranlarında kesintisiz olarak yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, ekranların en başarılı projelerinden biri. Erler Film tarafından çekilen dizide yıllar içinde ayrılıklar olsa da bazı karakterler ilk bölümünden beri yapımda rol almaya devam ediyor. Bu oyunculardan biri de Özgür Ozan.

Arka Sokaklar'da büyük kayıp! Baş karakterlerden biri yeni sezonda olmayacak! Yerine geçecek isim ise çok şaşırtıcı! 8

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Light Selami ile izleyicilerin kalbini kazanan, yıllardır devam ettiği Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban’la hayranlarının sevgisini perçinleyen Özgür Ozan, yeni sezonda Arka Sokaklar’da yer almayacak.

Medya Radar’ın haberine göre Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın yerine İsmail Demirci yer alacak. İddialara göre yapım şirketinin İsmail Demirci ile görüşmesi sürüyor.

Arka Sokaklar'da büyük kayıp! Baş karakterlerden biri yeni sezonda olmayacak! Yerine geçecek isim ise çok şaşırtıcı! 9

Son dönemin en parlak oyuncularından Hande Soral’ın eşi olan İsmail Demirci’yi son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Kuzey karakteriyle izlemiştik.

Senaryosu Ozan ve Sinan Yurdakul tarafından yazılan Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz üstleniyor. 15. sezonun sonunda dizinin oyuncularından Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın projeden ayrıldığı açıklanmıştı.