Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in çapkın Mert’i Eren Vurdem yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

Sadakatsiz’in çapkın Mert’i Eren Vurdem yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin ilk bölümlerinde rol alan ve çapkın Mert karakterini canlandıran oyuncu Eren Vurdem, diziden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Genç oyuncu yepyeni bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Eren Vurdem, Kanal D’nin geçen sezon en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinde karısını sürekli olarak aldatan, yalan söyleyen ve hatta en yakın arkadaşının karısına göz diken bir karakteri canlandırıyordu. Son derece sinir bozucu bir karakter olan Mert’i başarıyla canlandıran oyuncu performansıyla izleyicilerin de dikkatini çekmişti.

Sadakatsiz'in çapkın Mert'i Eren Vurdem yeni bir diziyle ekrana dönüyor! 8

Ancak Mert bir süre sonra Sadakatsiz dizisine veda etmişti. Genç oyuncu ayrılığının ardından ortaya çıkan dedikodular üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz… Sizlerden bol küfür yedim. Demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.”

Sadakatsiz'in çapkın Mert'i Eren Vurdem yeni bir diziyle ekrana dönüyor! 9

Sadakatsiz dizisi genç oyuncunun kariyerinde önemli bir adım attığı proje oldu. Sadakatsiz’den ayrıldıktan sonra Eren Vurdem’den nihayet yeni bir proje haberi geldi. Oyuncu, BeIN CONNECT için çekilen Fandom isimli dizide başrolde yer alacak.

Usta isim Tayfun Güneyer’in yazıp yöneteceği Fandom, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada fandom adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri büyük mücadeleyi anlatırken, aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alacak.