Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın tekrarı Baş Belası’nı ezdi geçti!

Ada Masalı’nın tekrarı Baş Belası’nı ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Star TV dizisi Ada Masalı tekrarlarıyla dahi ortalığı kasıp kavuruyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi, dün akşam yayınlanan tekrar bölümüyle sosyal medya paylaşımında birinci oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 18 Temmuz Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Star TV dizi Ada Masalı’nın tekrar bölümü oldu.

Salı akşamları ekrana gelen Ada Masalı’nın dün akşam bayram tatili sebebiyle tekrar bölümü yayınlandı. Bu karar dizinin hayranlarını üzdü ancak belli ki izleyiciler tekrar bölümü de kaçırmadı. Çekimleri İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen dizi tekrar bölümüyle de sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu.

Ada Masalı'nın tekrarı Baş Belası'nı ezdi geçti! 7

Çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğan aşkı konu alan Ada Masalı dizisinin tekrar bölümüyle ilgili dün yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 76.425 oldu. Ada Masalı dizisi bu paylaşım rakamıyla günün birincisi oldu.

Günün bir diğer dizisi ise Baş Belası idi. ATV’nin, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı dizisi Baş Belası, dün akşam beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi her ne kadar #AnlatBana etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alsa da Ada Masalı’nın tekrar bölümünü geçemedi.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Baş Belası dizisi hakkında gün boyunca sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 23.449 oldu. Baş Belası, reytinglerde ise en çok izlenen dizi oldu.