Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da hayranlarını çok üzecek iddia! Dizinin en önemli karakterlerinden biri gidiyor!

Arka Sokaklar’da hayranlarını çok üzecek iddia! Dizinin en önemli karakterlerinden biri gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kanal D ekranlarında 16 senedir ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip Arka Sokaklar dizisi yıllardır aynı kadroyla devam ediyor. Ancak diziden gelen bir ayrılık haberi Arka Sokaklar hayranlarını çok üzecek.

Artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar, cuma akşamları Kanal D’de ekrana geliyor. Her hafta çok iyi reyting sonucu elde eden Arka Sokaklar’ın bazı oyuncuları ilk bölümünden bu yana dizide rol almaya devam ediyor.

Bunlardan biri de dizinin “çınar” ı niteliğindeki Zafer Ergin. İddialara göre Arka Sokaklar’da 16 senedir Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin, diziden ayrılmaya karar verdi.

Arka Sokaklar'da hayranlarını çok üzecek iddia! Dizinin en önemli karakterlerinden biri gidiyor! 6

TV100’ün haberine göre Zafer Ergin Arka Sokaklar dizisinden maddi nedenlerle ayrılma kararı aldı. Sosyal medyada yankılanan iddiaya göre Zafer Ergin, yapılacak olan bir operasyonda yaralı olarak hastaneye kaldırılacak ama hayat mücadelesi veremeyecek kadar yorgun olacak ve diziden ayrılacak.

Şu ana kadar ne yapımcı şirketten ne kanaldan ne de Zafer Ergin’den bir açıklama geldi. Hayranlarının en büyük dileği bu iddianın asılsız çıkması.

Arka Sokaklar dizisinin geçen sezonunda da ayrılıklar yaşanmıştı. Diziden Alp Korkmaz, Zeliha Çoban ve Onur Bay ayrılmıştı.