Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da yeni reyting yükseltme taktiği!

Arka Sokaklar’da yeni reyting yükseltme taktiği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonu başarıyla devam ediyor. Birkaç haftadır dizinin Cuma akşamları tüm kişiler kategorisinde birincilik elde edemediğini görüyoruz.

Arka Sokaklar bugüne kadar çok başarılı geldi ve birçok kez de birincilik alarak tüm diğer yapımlara ders verdi. Ancak son haftalarda Cuma rekabeti iyice zorlaştı ve reyting elde etmek de o kadar kolay değil.

Arka Sokaklar’da yeni reyting yükseltme taktiği Rıza Baba olacak. Bu durumun ilk izlerini 14 Ocak’ta yayınlanacak olan yeni bölüm tanıtımından anlayabilirsiniz.

Yılbaşı nedeniyle iki hafta ara veren dizinin 14 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümü için “Rıza Baba” etiketiyle bir paylaşım yapıldı. Bu durum bazı izleyicilere acaba Zafer Ergin diziden ayrılacak mı? sorusunu sordurdu.

Arka Sokaklar'da yeni reyting yükseltme taktiği! 7

Daha önce de benzer yöntemlerle dizinin reyting yükseltmek ve heyecanı canlı tutmak için benzer ikilemler yarattığı biliniyor. Rıza Baba karakterinin ayrılma ihtimali izleyicilerin aklına gelse de Zafer Ergin’in sezon sonuna kadar anlaşma yaptığı zaten biliniyor.

Bu paylaşım ancak heyecanı yükseltmek için bir taktik olarak değerlendirilebilir.