Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da yıllardır çözülemeyen sorun!

Arka Sokaklar’da yıllardır çözülemeyen sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonunu da muhtemelen Mayıs ayında tamamlayacak. Dizide Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, bir 15 yıl daha yapacak kadar enerjilerinin olduğunu söylemişti.

Yıllar meydan okuyan ve Türk dizi tarihinin en uzun süreçli yapımı olmayı başaran Arka Sokaklar, şimdiye kadar 580 bölümü geride bıraktı. Dizi ile birlikte büyüyen bir nesil olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Arka Sokaklar zaman zaman birincilikler alarak reytinglerde de sürprizler yapıyor, gücünü sergiliyor.

Zafer Ergin’in yanı sıra Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide çözülmeyen bir sorun var… Bilindiği üzere diziye Selin komiser karakteri ile 376.bölümde katılan ve 5 yıldır da projede yer alan Oya Okar, oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Şevket Çoruh ile de iyi anlaşan Okar, ismini de bu yapım sayesinde geniş kitlelere duyurabildi.

Dizi hayranları senaristlerin kurguladığı Mesut ile Selin karakterlerini çok beğendi. Yıllardır da onların bir ayrı bir barışık bir sevgili hallerini ekranda izliyor. Ancak dizi hayranları Selin ile Mesut karakterlerinin evlenmesini istiyor.

Arka Sokaklar'da yıllardır çözülemeyen sorun! 7

Uzun yıllardır sosyal medyada yapılan binlerce mesaja ve sıklıkla tekrarlanan isteklere rağmen dizinin senaristleri bu iki karakteri evlendirmedi… Aslında evlenmelerine ramak kalmıştı ama ortaya çıkartılan sorunlar ile izleyicinin bu arzusu tamamlanmadı.

Selin ve Mesut karakterlerini birbirine çok yakıştıran Arka Sokaklar hayranları, iki karakterin evlendiğini görmek istiyor. Erler Film’e ve senaristlere sosyal medyadan mesaj yollayan hayranlar “Lütfen izleyiciyi daha fazla oyalamayın” diye yazıyor.

Aslında benzer mesajlar yıllardır yapıldığı için artık bu durum da bir klasik haline geldi. Senaristler istenileni vermiyor, izleyiciler ise vazgeçmiyor… İşte yıllardır Arka Sokaklar’da çözülmeyen sorun bu… Dizi hayranlarının isteklerine kulaklarını tıkayan senaristler, Selin ile Mesut’u zaman zaman ayırarak da tepki çekiyor.

Arka Sokaklar’ın renkli ikilisi Selin ve Mesut karakterlerinde Şevket Çoruh ile Oya Okar ise oldukça başarılı performanslarla izleyicileri kendilerine hayran bırakıyor.