Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan bir tuğla çekildi, genç oyuncular patır patır dökülüyor!

Arka Sokaklar’dan bir tuğla çekildi, genç oyuncular patır patır dökülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinden üst üste ayrılık haberleri geliyor. 15 sezondur devam etmekte olan hikayeden önceki yıl Furkan Göksel ayrılmıştı. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin oğlu olan Metin Çoban karakterini canlandıran Furkan Göksel’in ayrılığı diğer arkadaşlarının da aklını çelmişe benziyor.

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar yer alan ve çocukluk, ergenlik ve gençlik dönemlerini ekran başında yaşayan oyuncuların bir bir ayrılık haberleri geliyor. 2006-2019 yılları arasında Arka Sokaklar kadrosunda yer alan Furkan Göksel, toplam 522 bölüm hikayede yer aldı.

Göksel’in ayrılığından 2 yıl sonra bu sefer de Onur Bay ile Yüsra Geyik’in ayrılacakları iddiaları ortaya atıldı… Tekin Çoban karakterini canlandıran Onur Bay yine çok başarılı performans sergileyen isimlerden oldu. Çocukluk halinden gençlik haline kadar Arka Sokaklar ile büyüyen Onur Bay’dan sonra bir ayrılık haberi de yine Hüsnü Çoban’ın çocuklarından olan Zeliha Çoban’ı canlandıran Yüsra Geyik’ten geldi.

Arka Sokaklar'dan bir tuğla çekildi, genç oyuncular patır patır dökülüyor! 12

Geyik de dizi ile tanındı. Çocukluk, ergenlik ve gençlik dönemlerini Arka Sokaklar ile birlikte geçiren oyuncu, adeta ekranda izleyicilerin karşısında büyüdü. Birçok teklif alan Yüsra Geyik ile birlikte Hüsnü Çoban karakterinin 3 çocuğu da diziye veda etmiş oluyor.

Furkan Göksel ile başlayan ayrılık dalgası aslında Arka Sokaklar’ın genç oyuncuları arasında ilk kopuştu. İlk tuğlayı çeken Göksel, arkadaşlarına da örnek oldu.

Onur Bay ve Yüsra Geyik, biraz gecikmeli de olsa Furkan Göksel’in izinden giderek kariyerlerinde yeni maceralara doğru adım atma kararı aldı.

Arka Sokaklar gibi başarılı bir dizinin kartvizitini taşıyan oyunculara yapımcıların  da yoğun ilgi göstermesi şaşırtıcı olmayacaktır.