Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı final olmasın diye hayranlar umutsuz bir çaba içinde!

Maraşlı final olmasın diye hayranlar umutsuz bir çaba içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin pazartesi akşamı 21. yeni bölümü yayınlanacak. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final yapacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Geniş bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin düşmekte olan reytinglerinin bir türlü eski iyi seviyelere gelmemesi üzerine atv’nin final kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

Maraşlı hayranlarının yoğun tepkileri ve diziye olan ilgileri sonrasında finalin uzatıldığı bilgisi de gelmişti. Son gelişmeler dizinin 26.bölümü ile birlikte 12 Temmuz Pazartesi akşamı final yapacağı yönünde.. Dizinin hayranları ise sosyal medyada bir süredir kampanya yaparak dizinin final olmaması adına bir çaba içinde…

Binlerce kişi “Maraşlı Final Olmasın” etiketi üzerinden atv’nin kararını değiştirebilmek için baskı kurmaya çalıştı. Ancak sosyal medyadaki bu umutsuz kampanyanın kararın değiştirilmesine yol açması pek de mümkün değil. Sosyal medya etkileşimleri ile televizyon reytingleri arasında bir geçişgenlik yok. Sosyal medyada çok güçlü olan Maraşlı dizisi, ne yazık ki aynı durumu reytingleri ile sergileyemiyor.

Hayranlar dizinin final olmaması için herkesi son bölümleri izlemek için ekran başına davet ediyor. Kampanyalar ile birlikte dizinin büyük bır reyting sıçraması yapması gibi bir izleyici beklentisi var. Ama tüm bu çabalar umutsuz olarak nitelendirilen temenniler.

Maraşlı dizisi 12 Temmuz’da final yaparak bitiyor. 21. yeni bölüm ise 7 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. Mehmet İnce’ye Savcı Tolga’nın her geçen gün bir adım daha yaklaşacağı görülüyor. Mahur da Mehmet İnce konusunda çabalar sergiliyor. Peki Maraşlı bu durumda ne yapacak? Yeni bölüm bir hayli heyecanlı olacak. İşte Maraşlı 21. bölüm fragmanı: