Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Muzaffer’i Gizem Soysaldı yeni dizisini seçti!

Arka Sokaklar’ın Muzaffer’i Gizem Soysaldı yeni dizisini seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizisinin Ceyda’sı olarak hatırlayacağınız Gizem Soysaldı, yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

Arka Sokaklar dizisinde Muzaffer komiser olarak yıldızını parlatan başarılı oyuncu, 2021-2022 sezonunda da hayranları ile ekranda buluşmaya devam edecek. Son dönemde televizyon dizilerinden uzakta kalan oyuncu, 7 yıl sonra yeniden ekranda hayranlarının karşısına çıkacak.

Son yıllarda ekranda görünmeyen oyuncu Yalancı isimli dizinin kadrosunda yerini aldı. Yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olan Yalancı dizisinde başrollerde önemli isimler buluştu.

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Murat Kılıç dizinin kadrosunda ismi netleşenler olarak dikkat çekiyor. Hekimoğlu dizisine de konuk oyuncu olarak katılan Soysaldı, “Uzun bir aranın ardından yeniden setlere döndüğüm için çok heyecanlıyım” diye konuşmuştu. Oyuncu yeni sezonda ise daha uzun süreli bir televizyon dizisinde boy gösterecek.

Arka Sokaklar'ın Muzaffer'i Gizem Soysaldı yeni dizisini seçti! 7

Liar uyarlaması olan Yalancı, Show TV ekranında yayınlanacak ve Süreç Film tarafından da yoğun bir hazırlık yapılıyor.

Sinem filmleri ile ekranda olmadığı dönemde yoluna devam eden Gizem Soysaldı, Halit Ergenç’ten 2008 yılında boşandıktan sonra 2012 yılında Hüseyin Karabey ile evlenmişti. Oyuncu, 2015 yılında da oğlu Taylan’ı dünyaya getirdi.