Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Duman, Baraj’dan sonra yeni Fox TV dizisini kabul edecek mi?

Feyyaz Duman, Baraj’dan sonra yeni Fox TV dizisini kabul edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren Feyyaz Duman, yeni sezon için birçok teklif alan isimlerden birisi oldu…

Medyapım tarafından hazırlıklarınadevam edilen Güney Kore dizisi Mistresses’ın yerli uyarlaması için de etkileyici bir kadro kurulması bekleniyor. Yalancı ve Mumları ismiyle Türkiye’ye uyarlanacak olan dizinin ekibinde yer alması beklenen isimlerden birisi de Feyyaz Duman.

Dört kadının hikayesinin anlatılacağı dizinin adı ve yayınlanacağı kanal dışında bilgiler henüz netleşmedi. Ancak Feyyaz Duman’a başrol teklifi yapıldığı belirtiliyor. Duman’ın önünde farklı proje teklifleri olduğu ve değerlendirme aşamasında bulunduğu kulislere yansıdı.

Ceren Moray’a da diziden teklif gittiği ama henüz herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmadığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Orijinal adı Mistresses olan Yalancı ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor. 12 bölüm olarak çekilen dizi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı. Türk uyarlamaise çok daha uzun süreli olarak planlanıyor.