Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Ağlatır 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yusuf ve Rüzgar’a ne olacak?

Aşk Ağlatır 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yusuf ve Rüzgar’a ne olacak?

tarafından ker_def

Yapımını MF Yapım’ın, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun “Love That Makes You Cry” dizisinden uyarladığı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor. Aşk Ağlatır dizisinin 8 Aralık Pazar günü ekrana gelecek olan 14. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

14. yeni bölümde Rüzgar ve Yusuf’un hastaneye kaldırıldığı duygusal tanıtımda yaşamla ölüm arasında kalan kişinin Yusuf mu, Rüzgar mı olduğu merakla bekleniyor. Ada’ın endişeli halleri dikkat çekerken, Cevdet Yalçın’a silah doğrultan gizemli kişi heyecanı yükseltiyor.

Yusuf ve Rüzgar’ın birbirlerine silah doğrulttuğu ve patlayan silah sesiyle kimin vurulduğunun merak uyandırdığı tanıtımda hastaneye koşan Ada, ameliyathanenin önünde çaresizce bekliyor. Hünkar Balaban’ın, “Kardeşin de senin gibi çok güzel bir genç kız oldu. Sen kalbimin bir yarısı o da öbür yarısı” sözeleri dengelerin değişeceğinin sinyallerini veriyor.

Dizide, taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi anlatılıyor.