Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde şaha kalktı, birincilikleri tek tek topladı!

Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde şaha kalktı, birincilikleri tek tek topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en başarılı romantik komedi dizisi olduğunu şimdiye kadar yayınlanan 5 bölüm ile kanıtlayan Aşk Mantık İntikam, çok başarılı reytingler almaya da devam ediyor.

İlk başladığı günden bu yana izleyicilerin büyük ilgisini çeken dizide Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti olarak izleyenleri mest ediyor… Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisinin de başarılı projelerden sonra Aşk Mantık İntikam ile yükselişlerini sürdürdüğüne şahit oluyoruz.

Baraj dizisinden sonra Burak Yörük, romantik komedi hikayesini tercih etti. Sen Çal Kapımı’dan sonra ise Melisa Döngel yine aynı türdeki yeni bir dizi ile hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin reyting sonuçları da izleyicilerin hikayeyi ne kadar çok sahiplendiğini anlatıyor.

16 Temmuz Cuma akşamı dizinin 5. yeni bölümü Fox TV ekranında hayranlarla buluştu. Reytingler yaz ekranı için değil, kış sezonu için bile gayet iyi geldi…

Ortalamanın çok üzerinde reytingler elde eden Aşk Mantık İntikam, ekranda izleyici azlığı olduğu ve bu nedenle de yaz dizilerinin iyi olmasına rağmen, yeterli izleyici bulamadıkları iddiasını da çürüttü.

İyi bir proje olunca dizi hayranlarının ekran başına geçtiğini kanıtlayan Aşk Mantık İntikam dizisinin 5. bölümü tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Reytinglerde adeta sıçrama yapan Fox TV dizisi, ne yazık ki, önümüzdeki hafta yani bayram haftasında izleyicilerle buluşamayacak. Fox TV, bayramın son günü olmasına rağmen 23 Temmuz Cuma günü Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldı.