Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili Fox TV’nin son kararı üzdü!

Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili Fox TV’nin son kararı üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yaz aylarının en iyi yapımı olarak öne çıkmaya devam ediyor. atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası’nı da reytinglerde geçmekte olan Aşk Mantık İntikam, yaz ekranının en iyi reytinglerini alan dizisi konumunda…

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin etkileyici uyumunu çok beğenen hayranlar, dizinin hikayesini de büyük ilgi gösteriyor… Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, şimdiye kadar 5 bölüm ekranda yer aldı.

16 Temmuz Cuma günü yayınlanan 5. bölümün reytinglerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar alması, tüm kategorilerde milyonları ekrana taşıyacak bir güce erişmesi dikkatlerden kaçmadı. Dizi tüm kategorilerde birincilik koltuğunu oturdu ve bu durum izleyenleri de memnun etti. Ancak dizinin hayranlarını rahatsız eden bir karar da alındı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 5. bölümünden sonra sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda bayram haftasında dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı.

23 Temmuz Cuma akşamı dizinin 6. bölümü ekranda olmayacak. Bayram arası veren diziyi ancak 30 Temmuz Cuma akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz. Bu karara birçok dizi hayranı tepki gösterdi. Bayramın son günü ekranda izlenme oranlarının düşük kalacağı düşüncesi ile Fox TV’nin böyle bir karar aldığı biliniyor.