Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin fragmanı her yayınlandığında daha da çok merak edilen yeni dizisi!

atv’nin fragmanı her yayınlandığında daha da çok merak edilen yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yakın zamanda buluşması beklenen dizilerden birisi de İkimizin Sırrı… Fragmanları her yayınlandığında izleyicilerde daha da büyük heyecan yaratan bir dizi olarak İkimizin Sırrı dikkatleri çekiyor.

Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı. Ancak “Çok yakında” denilerek dizinin kısa bir süre sonra başlayacağına yönelik duyurular yapılıyor… İkimizin Sırrı isimli yeni dizisinin bayramdan sonra, muhtemelen de Ağustos başında atv ekranında olması bekleniyor.

Bir anne ile kızın hikayesinin anlatıldığı İkimizin Sırrı’nın sosyal medyada tanıtımı için büyük çaba harcanıyor. Bu çabalar da bir sonuç vermiş durumda. Dizinin fragmanlarında paylaşılan sloganlar da çok dikkat çekmeye başladı.

“Ancak kendin gibi olursan mutlu olursun demişti annem” sloganının yanı sıra, “Mutluluk şartlar ne olursa olsun kendi dünyalarını kurmayı başaranların hakkıdır!” sözleri de dikkatleri çekti.


Neva karakterine hayat veren Leyla Feray, Alp karakteri ile izleyeceğimiz Aras Aydın ikilisinin yumu da merakla beklenen bir başka konu.

Geçmişinin acısını en derininde yaşarken, hem oğlunu hem de hayatının aşkını kaybeden Seylan karakterini ise Dolunay Soysert canlandırıyor.

Dizide Bestemsu Özdemir de başrolde yer alan isimler arasında bulunuyor. Özdemir, Ece karakterini canlandıracak. Oyuncunun heyecanı ve sempatisi de aşağıdaki videodan görülebilir.

İkimizin Sırrı dizisinde yer alan Engin Alkan’ı ise Kasım karakterinde izleyeceksiniz. Çağrı Çıtanak ise dizide Berk karakterine hayat verecek.

Bir annenin kızı olan hayat mücadelesini ekrana taşıyacak olan İkimizin Sırrı, yayınlanan fragmanları ve tanıtım çabaları ile sosyal medyada çok etkili oldu. Dizi hayranları merakla bu dram yapımını beklemeye başladı.