Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi reytingleriyle yaz döneminin en başarılı romantik komedisi!

Aşk Mantık İntikam dizisi reytingleriyle yaz döneminin en başarılı romantik komedisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam dizisi tuttu. Yaz ayları için ortaya çıkan dizilerin hepsi hem iyi oyuncu kadrolarına sahip hem de güzel hikayeleri ile dikkatleri çekiyor. Bazı diziler bu yarışta geriye düşmüş olsa da bazıları ise çok iyi sonuçlar almayı başarıyor.

Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi de tutan yapımların başında geliyor. Reytingleri ile çok dikkat çeken dizi, hikayesiyle de milyonları ekran başına toplamayı başardı.

Romantik komedi yapımlarıyla ışıltısını daha güzel hissettiren Burcu Özberk ile, dram rolleri ile bildiğimiz İlhan Şen buluşması güzel bir sinerji ortaya çıkarttı. İki genç oyuncunun başarılı uyumu ve yüksek enerjileri dizinin de başarısına katkıda bulunuyor.

Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 4. bölümü dün akşam yayınlandı. Reyting sonuçları yine çok iyi geldi. Tüm kategorilerde birinilikler elde eden dizi, ortalamanın üzerinde reytinglerle de yaz döneminin en başarılı bir iki dizisinden birisi oldu.

Romantik komedi hikayeleri arasında en büyük ilgiyi gören Aşk Mantık İntikam, son yılların yeni bölümleri heyecanla beklenen yapımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor.