Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de bir diziye daha veda ediyor; toplam 9 dizi bitmiş oluyor!

Star TV’de bir diziye daha veda ediyor; toplam 9 dizi bitmiş oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV son dönemde birbiri ardına iddialı diziler yayınladı ama bunların birçoğundan beklediği karşılığı alamadı… Dizi dünyasının şanssız kanallarının en başında yer alan Star TV, bir dizisini daha bitirmek durumunda kaldı.

Menajerimi Ara isimli proje büyük bir iddia ile başlamıştı. Ancak ilk bölümlerdeki yoğun izleyici ilgisi sonraları bir hayli düştü. Ünlü isimlerin konuk olmasıyla da dikkat çeken dizinin şimdiye kadar 44. bölümü yayınlandı.

Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu dizisinin sürükleyici isimleri oldu. Ergüder rahatsızlığı nedeniyle önceki ay diziden ayrıldı.Özge Borak da ekibe güçlü bir konumda katıldı… Menajerimi Ara projesi oyuncular ve menajerler dünyasına ışık tuttuğu için birçok izleyiciye sempatik gelmişti.

Star TV'de bir diziye daha veda ediyor; toplam 9 dizi bitmiş oluyor! 8

Hikayesi ile beğenilen, oyunculuk performansları ile övülen bir iş ortaya çıktı. Ancak artık veda zamanı da geldi. Star TV’nin düşük bütçesi nedeniyle ekranda tutmakta sakınca görmediği, ancak reytingleri de bir hayli gerileyen Menajerimi Ara 45. bölümü ile veda ediyor.

Bu sezon Star TV’nin tam 8 dizisi bitti. Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Sefirin Kızı, Kağıt Ev, Akrep… Şimdi de bu dizilere Menajerimi Ara katılıyor…

Star TV'de bir diziye daha veda ediyor; toplam 9 dizi bitmiş oluyor! 9

Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’nun canlandırdıkları Barış ve Dicle karakterlerinin çok beğenildiği ve ikilinin iyi bir dizi çifti olduğu ortada… Ancak Menajerimi Ara hayranları onları son kez 11 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 45.ve final bölümünde izleyebilecek.