Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinden etkileyici ve hüzünlü bir veda paylaşımı!

Menajerimi Ara dizisinden etkileyici ve hüzünlü bir veda paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinde final çekimleri tamamlandı ve 11 temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan 45. ve final bölümü beklenmeye başlandı. Dizinin ekibi ise son kez veda buluşmasında bir araya geldi.

Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları birlikte geçirdikleri güzel günlerin anısına bir yenisini daha ekledi ve ekip tamamen ayrıldı… Dizinin oyuncuları ve teknik ekibin yer aldığı veda buluşması renkli görüntülere sahne oldu…

Birçok hatıra fotoğrafı çekildi ve bunlardan bir bölümü sosyal medyada paylaşıldı. Dizi ekibi bolca eğlendi, kucaklaştı ve birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

Veda buluşmasında Dicle ve Barış karakterleri ile öne çıkan Ahsen Eroğlu ile Denizcan Aktaş ikilisi de bir hayli eğlendi. Birlikte son kez selfi paylaşan ikili, son yılların en iyi dizi çiftlerinden birisi olmuştu.

Menajerimi Ara dizisinden etkileyici ve hüzünlü bir veda paylaşımı! 7

Dicle ve Barış karakterlerinin bir başka projede yine yola devam etmesini isteyen dizi hayranlarının aklında bu dizi çifti kaldı… Ahsen Eroğlu, kariyerinin en iyi dönemini de Menajerimi Ara ile yaşadı. Eroğlu, doğallığını yansıttığı oyunculuğu, güzelliği ve sempatikliği ile hayranlarının gönlünde taht kurdu.

İşte Menajerimi Ara ekibinin veda buluşmasından paylaşılan eğlenceli anlar: