Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı yeni bir dönemi başlattı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı yeni bir dönemi başlattı!

tarafından ker_def

Aşk Mantık İntikam dizisi başarılı bir şekilde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizide Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk, reytinglerin iyi geldiğini ve ekipte de her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, İlhan Şen ile de çok iyi bir partnerlik süreci sürdürüyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde bir romantik komedide olması gereken tüm unsurların bir araya geldiğini belirten Burcu Özberk, başarının nedeni de her şeyi doğru şekilde konumlandırılmasına bağladı. Hikayesinden oyuncu kadrosuna ve sette oluşturulan aile ortamına kadar son dönemin en özel dizilerinden birisi izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Aşk Mantık İntikam, yaz döneminde ortaya çıktı ama kış döneminde de izleyicisini kendisine bağlamayı başardı. Dizinin 20. yeni bölümü de 5 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde önemli gelişmeler var. Şirketten ayrılık kararı alan Ozan kendisine yeni sayfa açacak. Esra ile Ozan aşkında da yeni bir dönem başlayacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık kararı yeni bir dönemi başlattı! 7

Ozan ve Esra’nın yakınlaştıkları an, Ozan’a gelen telefonla bölünür. Çağla trafik kazası geçirmiştir. Ozan hastaneye koşar, hastanede Arif’le yaptıkları konuşma sonrası Arif, Ozan’a karşı açtığı savaşı büyütür.

Ozan artık sadece işsiz değil evsiz de kalmıştır. Arif, Ozan’ı böyle yıldıracağını sanır ama Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur.

Şirketi arkasında bırakan Ozan kendine yeni bir sayfa açar. Çağla’nın boşanmayı kabul ederek davayı bizzat kendisinin açması Ozan ve Esra arasındaki ilişki için de bir umut ışığı olur.

Çınar’la karşılıklı ayrılma kararı alan Esra, Ozan’a yeni işinde destek olur. Öte yandan, Ozan’ın ayrılmasından sonra giderek kan kaybeden Milenyumsoft’ta işleri yoluna koymaya çalışan Çınar, bunun için sürpriz bir hamle yapar. Ozan boşanma davasından sonra Esra’yla buluşmak ister. Esra ve Ozan’ı gün bitiminde başka bir sürpriz beklemektedir.