Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam stresi, sınav stresinden bile daha fazla!

Aşk Mantık İntikam stresi, sınav stresinden bile daha fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam hikayesini drama çevirdiği için izleyenler artık strese girme durumu ile karşı karşıya kaldı… Yaz döneminde romantik komedi hikayesi olarak öne çıkan dizinin eğlenceli günleri geride kaldı.

Eylül ayı ile başlayan kış sezonunda ayakta kalmak için senaristler hikayede gerilimi artırdı. Çağla’nın yalanları ve entrikaları, Ozan ve Esra’nın birbirlerinden ayrı düşmesi, Çınar’ın da onların ayrı kalmasını sağlama çabaları gerilimli bir ortam oluşturdu.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizinin hayranları, sınav stresinden bile daha stresli bölümler izlediklerini belirten ifadeler kullanıyor. Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan dizi Cuma akşamları düşmekte olan reytingleriyle de dikkat çekiyor.

Bir dizi hayranı sosyal medyada hikayenin geldiği noktayı şu sözlerle anlattı: “Yemin ediyorum şu diziyi izlerken olduğum stresi sınavlara girerken olmadım. Sürekli bir aksiyon bir gerilim. Dizinin başladığı zamanlardaki komedi dolu bölümleri özledim.”

Cuma rekabetinde ayakta kalmak ve sezon sonuna kadar da devam edebilmek için senaristler bilinçli bir tercihte bulundu. Dizide gerilimi artırır, hikayeyi drama doğru çevirirsek devam edebiliriz, gibi bir fikir oluştu. İşte bu anlayış doğrultusunda da eski komik sahneler gitti, yerine bir dram dizisi geldi.

Ozan ve Esra karakterlerinin bir türlü kavuşamaması, Çağla’nın sürekli bir entrika içinde olması dizideki gerilimi artıran unsurlar…

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam’ın 21. bölümünde ise Esra, Çağla’nın bebeğinin babasının Ozan değil, Mert olduğunu öğreniyor.

İşte bu gelişme ile birlikte hikayenin biraz daha dramdan uzaklaşması beklentisi oluştu. Bakalım dizi hayranlarının heyecanla bekledikleri Esra ile Ozan’ın romantik ve komik anları geri gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.