Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Mehmet Yılmaz Ak sanki savcı olmak için doğmuş gibi!

Yargı dizisinde Mehmet Yılmaz Ak sanki savcı olmak için doğmuş gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları artık reytinglerde birincilik elde etmesi normal karşılanan Yargı dizisi son yılların en büyük çıkışını yapan yapım oldu… Hikayesi ile izleyenleri fazlasıyla etkileyen dizinin oyuncuları da öne çıkmaya devam ediyor.

Ceylin karakterinde Pınar Deniz, Savcı Ilgaz olarak ise Kaan Uragancıoğlu harika performanslar ortaya koyuyor. Mehmet Yılmaz Ak ise son günlerde Savcı Pars karakterinde övgü üstüne övgü alıyor.

Bir savcı nasıl olması gerekir sorusunun yanıtını “Pars gibi” şeklinde yanıtlayan birçok izleyici var. Twitter’da bir kullanıcının şu yorumu dikkat çekti: “Pars savcı rolündeki arkadaş ya hayatının bir döneminde savcılık yapmış, ya da önceki hayatında savcıydı, son yıllarda rölün hakkını bu denli veren başka kimse görmemiştim.”

Bu sözler ironi içeriyor olsa da oyuncunun ne kadar başarılı bir iş yaptığını göstermesi bakımından anlamlı. Birçok dizi hayranı da bu görüşe destek veriyor. Mehmet Yılmaz Ak’ın ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu gösteren ifadeleri sosyal medya platformlarında sıklıkla bulabilirsiniz.. Yargı dizisini izleyenler de Savcı Pars’ın hem duruşunu hem de karakterin ortaya koyduğu heyecanı çok sevdi.

Yargı dizisinde Mehmet Yılmaz Ak sanki savcı olmak için doğmuş gibi! 7

Mehmet Yılmaz Ak, unutulmayacak bir performansa imza atıyor ve birçok izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

“Onun gerçek savcı olmadığına kimse beni inandıramaz” diye yorum bırakan dizi hayranları, ne kadar başarılı bir oyunculuk sergilediğini bu övgü cümlesi ile ifade ediyor.

Müthiş bir iş çıkartan Mehmet Yılmaz Ak, bir savcı değil ama ekran başındaki izleyicilerin bir savcıdan beklediği her şeye sahip.

Adalete olan susamışlığın da bir göstergesi aslında Yargı dizisini izleyenlerin yaptıkları yorumlardan anlaşılıyor. Savcı olmanın hakkını vermek diye bir söz var…

Bu sözü Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki canlandırması ile kanıtlıyor… Belki ünlü oyuncu bir savcı değil ama bir savcı nasıl olmalı sorunun yanıtını vermesi bakımından da sosyal medyada popüler olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.