Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni kararı izleyici destekliyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni kararı izleyici destekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin şimdiye kadar 20 bölümü izleyicilerle buluştu. 12 Kasım Cuma günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizide Ozan’ın yeni kararı dikkatleri çekecek.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başarılı işbirliğinde ilerleyen dizinin reytinglerindeki düşüş ise dikkatlerden kaçmıyor. Cuma rekabetine Aziz dizisinin de katılması ile birlikte artık her yapım için işler daha da zorlaştı. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Aziz ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri ile yarış halindeki Aşk Mantık İntikam izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Fox TV’nin dizinin tanıtımını yeterince yapmadığı, senaristlerin de güzel hikayeye fazla dram katarak aslından uzaklaştırdığı eleştirileri de devam ediyor. Aşk Mantık İntikam’ın 21. yeni bölümünde neler yaşanacağına yönelik detaylar da fragman ile ortaya çıktı.

Dizinin 21. bölüm fragmanında Ozan yeni bir karar aldığını açıklıyor. Çağla’ya dönmeme kararını bir kez daha ifade eden Ozan, Çınar’ın kendisini etkileme çabalarına direniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni kararı izleyici destekliyor! 7

“Ben çocuğum doğmadan önce de doğduktan sonra da elimden gelenin en iyisini yapacağım” diyerek önemli bir çıkış yapan Ozan, Çağla konusunda ise geri adım atmamaya kararlı görünüyor. Ozan’ın Çağla konusunda ki bu kararına izleyiciler de sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla destek oluyor.

Artık Ozan ve Çağla ikilisini yan yana görmek istemeyen bir izleyici gerçeği olduğunu da hemen aktaralım.

Çağla ise çocuk meselesi üzerinden Esra’yı tahrik etmeye devam edecek. Ozan’ın bebek sayesinde kendisine aşık olacağı düşüncesini de saklamayan Çağla’nın gerçekte Ozan’dan hamile olmadığını ise Esra öğrenecek. İşte bu gelişme ile birlikte dizide işler daha da karışık bir hale gelecek.

12 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin 21. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.