Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam’da mesaj alındı, beklenen karar verildi!

Aşk Mantık İntikam’da mesaj alındı, beklenen karar verildi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. bölümünde neler yaşanacağını izleyiciler çok merak ediyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başarılı işbirliği ile dizi kış dönemine de iyi başlangıç yapmıştı. Ancak işler son haftalarda değişti. Yaz döneminin en iyi dizisi olmasına rağmen son haftalarda düşüş yaşaması ile dikkat çeken diziye izleyiciler de birçok eleştiride bulundu.

Ozan ve Esra arasında yaşanan çatışma ile romantik komedi hikayesinden daha çok dram yapımına dönüşen Aşk Mantık İntikam’ın gidişatına yönelik olarak izleyicilerin güçlü eleştirileri var. Senaryoya tepki gösteren izleyenler, eski eğlenceli günlerin özlemini çektiklerini belirten yorumlar yapıyor. Romantik komediden dram dizisine dönüşen Aşk Mantık İntikam’ın reytinglerinin de düşmesi izleyicilerin bu duruma bir tepkisi olarak gözüküyor.

Dizinin 21 Ekim Cuma günü yayınlanacak 18. bölümünün reyting sonuçları da çok önemli olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Senaristin hikayeyi toparlamaya çalıştığı ve eskiye dönüşün de yakın olduğuna yönelik izlenimler var. Senaryonun dram olarak daha fazla ilerlememesi yönünde alınan kararın ilk işaretlerini yeni bölümde görebileceksiniz. İşte 18. bölüm fragmanı ve diğer önemli detaylar:

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan’ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra’nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır.

Esra, Ozan’a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler.

Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim’le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla’dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla’yı bekleyen asıl şok ise, Ozan’ın son hamlesi olacaktır.