Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisi reytingleriyle önce patladı, sonra söndü!

Aşkın Tarifi dizisi reytingleriyle önce patladı, sonra söndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisi, eğlenceli hikayesi ile tutan yapımlardan birisi oldu. Dizinin ilk 4 bölümü çok sevildi ve Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisi de geçer not aldı. Ancak dizinin reytinglerinde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Aşkın Tarifi dizisinin ilk 3 bölümü ortalama oranlar elde etmiş ve kabul edilebilir bir düzeyde kalmıştı. Ancak dizinin geçen hafta ekrana gelen 4. bölümü adeta bir sıçrama yaptı. Hem total hem de ABC1 gruplarında kış dizileri için bile iyi sayılabilecek oranları elde eden dizi, AB grubunda ise günü ikinci sırada tamamlamıştı. Hal böyle olunca da bu reyting patlamasının devam edebileceğine yönelik bir öngörü vardı.

Aşkın Tarifi dizisinin 5. bölümü dün akşam ekrana geldi ve ne yazı ki, reytingler geçtiğimiz haftaya göre bir hayli düşük kaldı. Durum böyle olunca da dizinin 1 bölümlük mü sıçrama yaptığı konusu öne çıktı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ü başrolde buluşturan dizinin bu hafta ilk 3 bölümündeki duruma geri döndüğü görülüyor.

Dizi, tüm kategorilerde benzer oranlar ile 6. sırada yerini aldı. Bakalım gelecek hafta reytinglerde neler yaşanacak? Şayet iyi bir yükseliş olmaz ise dizinin ortalama oranlara yakın seyrederek ilerleyeceğini düşünebiliriz.

Pazartesi akşamları yayınlanan Aşkın Tarifi’nin 5 Haziran günü yayınlanacak olan 5. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yine eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor.