Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy, Yeşilçam dizi projesinden çok memnun!

Çağatay Ulusoy, Yeşilçam dizi projesinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa’sı olarak büyük ilgi gören Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu olan Ece Ceşmioğlu ile dün harika bir düğün töreniyle evlendi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı…Birçok ünlü ismin de yer aldığı düğünde Çağatay Ulusoy da vardı. “Geldik tebrik ettik, mutluluklar diliyorum” diyerek çifti kutlayan ünlü oyuncu, Taner Ölmez ile eşinin çok değerli insanlar olduğuna vurgu yaptı.

Blu TV’de ilk sezonu tamamlanan Yeşilçam isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, canlandırdığı Selim Ateş karakteri ile çok beğeni toplamıştı. Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu ikilisi ile başrolü paylaşan Çağatay Ulusoy, 10 bölüm süren ilk sezonun ardından yeniden kamera karşısına geçti.

Yeşilçam dizisinin ikinci sezon çekimleri de başladı. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı dizi ile ilgili konuşan Çağatay Ulusoy, “İş birinci sezonu bitti zaten. Birinci sezonun son günlerindeyiz. Bitiriyoruz yavaş yavaş. Tepkiler güzel geldi, keyfimiz yerinde, çalışıyoruz” diye konuştu.

Çekimlere gitmekte olduğunu da anlatan Çağatay Ulusoy’a eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın da düğünde olduğu hatırlatıldı. Oyuncu, “Yani söyleyecek bir şeyim yok şu anda. Sete gitmem lazım, kolay gelsin” diyerek soruyu geçiştirdi.