Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV; Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı dizilerini bitirdiğine pişman olacak gibi duruyor!

Show TV; Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı dizilerini bitirdiğine pişman olacak gibi duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Show TV ekranında Mayıs ve Haziran aylarında üst üste yaşanan finaller izleyicileri derinden sarsmıştı. Üçüncü sezona devam etmesi çok arzu edilen Ramo dizisi bitti. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın Arıza dizisi de aynı akıbete uğradı.

Benzer şekilde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin Kuzey Yıldızı dizisi de ekrana veda etmek durumunda kaldı.Alev Alev dizisi de veda eden yapımlardan birisiydi. Ve tabii ki Çukur… 4.sezonu ile izleyicisini bırakan dizi arkasında gözü yaşlı milyonlar bıraktı.

Show TV’nin yenilenme ve bambaşka yapımlarla izleyicileri kendi ekranında tutma kararı sonrasında yaşanan üst üste finaller sarsıcı olmuştu. Ancak görünen o ki yaz ekranında izleyicilerle buluşan Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri pek de beklentileri karşılayamıyor.

Cam Tavanlar’da Kubilay Aka ve Bensu Soral ikilisi bulunuyor ve dizi yeterince ilgiyi çekemedi. İlerleyen bölümlerde belki ilgi artışı yaşanabilir ama ilk bölümlerin sonuçları pek de tatmin edici değil.

Show TV; Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı dizilerini bitirdiğine pişman olacak gibi duruyor! 8

Bir başka iddialı dizi Kahraman Babam’ın da reyting sonuçları kötü gelmeye devam ediyor. Dizi itfaiyecilerin hikayesini anlatıyor ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi henüz güçlü bir çıkış yapamadı.

4. bölümü dün akşam ekrana gelen dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü 11. sırada bitirdi. AB’de 16. olan dizinin reytingleri bir hayli düşük gelmeye devam ediyor.

Show TV; Ramo, Arıza, Kuzey Yıldızı dizilerini bitirdiğine pişman olacak gibi duruyor! 9

Cam Tavanlar gibi Kahraman Babam dizisi de izleyici ilgisini yeterince çekemeyen projeler oldular. Birçok dizi hayranı, Show TV’nin final yaptırdığı dizileri arayacağını düşünmeye başladı.

Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Alev Alev ve Çukur… Üst üste finallerden sonra yeni gelen dizilerin Show TV’yi sırtlayıp götüremeyeceği de ortaya çıktı.

Ne dersiniz Show TV, üst üste iyi dizilerine final yaptırdığına pişman olur mu?