Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde bir ayrılık büyük değişim getirdi!

Aşkın Tarifi dizisinde bir ayrılık büyük değişim getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranında yoluna Pazartesi akşamları devam ediyor. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk başrolde yer alıyor ve hikayenin akışı gayet hızlı… Dizinin senaristinin ayrılması ve yeni senaristin de tüm ipleri eline alması Aşkın Tarifi’ndeki değişimi hemen gözler önüne seriyor.

Naz ve Fırat karakterlerinin eğlenceli ve zaman zaman da gerilim dolu hikayesi, reytinglerinin düşmesiyle de dikkat çekmişti. Dizinin 9 bölümü geride kaldı ve senarist değişikliği sonrasında Aşkın Tarifi’nin biraz daha drama doğru yaklaşmakta olduğu görülüyor.

Eğlenceli bir hikaye ortaya koyan ve romantik komedi tadıyla da ilk başlardı izleyicilerden ilgi gören dizinin drama ve romantizme doğru kayış yaptığını görebilirsiniz. Sekizinci bölüm ile birlikte yaşanan senarist değişikliği dizinin yönünün de değişmesine neden oluyor.

Artık duyguların daha çok öne çıktığı, komedi ve eğlencenin bir daha geride kaldığı, romantizm ve dram dozunun da artırıldığı yeni bölümleri göreceksiniz. Aşkın Tarifi’nin 10. bölüm fragmanında da bu değişimin izleri çok net.

Kadir Doğulu’nun dediği gibi aslında Aşkın Tarifi tam bir yaz dizisi değildi ve şimdi romantik komedi yanları törpüleniyor ve dram ile romantizm yönleri ise artırılıyor. Acaba bu değişiklik diziye olan ilginin artmasını sağlayabilir mi? Bunu da yakında reyting sonuçları ile görebileceğiz.

Aşkın Tarifi 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı Naz ve Fırat hislerini sorguluyor! Naz da Fırat da yaşadıklarının etkisinden kurtulmayı başaramaz. Kendilerini aşkın tarifini sorgularken bulurlar.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!