Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk herkesi çok şaşırttı

Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk herkesi çok şaşırttı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Aşkın Tarifi dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Çok iyi reytingler alamasa da yaz aylarını geçirmek adına Kanal D’nin hatırı sayılır bir izleyiciyi ekrana taşıyabileceği görüldü.

Diziyi izleyenleri en çok şaşırtan konu ise Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk uyumunun çok başarılı olmasıydı.Doğulu, en son Vuslat isimli TRT1 dizisinde yer almıştı ve Şubat 2020’den bu yana da dinlenmekteydi.Oyuncu, uzun bir süre Aşkın Tarifi dizisine hazırlanma fırsatı buldu. Aşçılık üzerine ünlü bir şeften eğitimler alan Doğulu, oyunculuktan sonra en sevdiği mesleği de böylece bir dizide canlandırma olanağı bulmuş oldu.

Diziyi izleyenler en çok da Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk uyumuna takılı kaldı. Arıtürk, ilk dizisine çıktı ve belli ki tecrübeli oyuncu Kadir Doğulu’ya iyi bir uyum sağladı. Doğulu’nun genç meslektaşına verdiği destek de röportajlarında ortaya çıkmıştı.

Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk herkesi çok şaşırttı 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Aşkın Tarifi dizisini başrol oyuncularının uyumu üzerinden olumlu olarak değerlendirdi. Alper Saldıran’ın canlandırdığı karakteri gıcık olarak tanımlayan Koloğlu, dizi hakkında şöyle yazdı:

“Aşkın Tarifi ilk yazlık dizi olarak geldi ekrana. Hafif melodram ama biraz romantik araya da komedi ile ortaya çıkıyor bu yapımlar. Şablon belli. Tutarsa ne alâ, olmadı ‘yazı geçirdik’ hesabı. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk işi götürecek, sinyallerini de verdi. Araya Alper Saldıran’ın gıcık karakteri de oturdu. İş geliyor senaryoya… Ev ahalisi Kadir kardeşimizi seviyor. Onun hatırına bir 40 dakika izlediler. “Senaryo” dediler başka da bir şey demediler. Bu ikilinin hali zorlama değil; bu bir artı onu söyleyebiliriz.”

İşte dizinin 14 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 2.bölüm fragmanı: