Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdullah’a çok konuşulacak bir dizi projesinden teklif gelebilir!

Farah Zeynep Abdullah’a çok konuşulacak bir dizi projesinden teklif gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin önemli kadın oyuncularından olan Farah Zeynep Abdullah, başarılı İnci performansı ile Masumlar Apartmanı dizisinde iyi bir sezon geçirdi. Oyuncu, duygusal ağırlığı fazla olan sahneler nedeniyle bir hayli sıkıntılar da yaşadı. Bu sıkıntıların oyuncunun diziden ayrılmasına neden olduğu da iddia edildi.

Masumlar Apartmanı dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarının başında geliyor. TRT1 ekranında çok iyi reytingler alan, milyonları ekran başına toplayan dizide Farah Zeynep Abdullah da yeteneklerini sergiledi. Oyuncunun diziden ayrılması ise hayranlarını bir hayli üzdü.

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir projesi olmadığına yönelik olarak bir bilgi sunmuştu. Ancak yeni bir dizi projesi için oyuncunun adının geçtiği de ortaya çıktı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında yeni bir dizi hazırlığından bahsetti.

BKM Film tarafından hazırlıkları yapılan Cahide Sonku’nun hayatını anlatan yeni bir proje var. Bu dizi için çalışmalar sürüyor. Sektörden bilgi alan Koloğlu, Farah Zeynep Abdullah’ın bu role çok yakışacağı değerlendirmesini aktardı. İşte Sina Koloğlu’nun dikkat çeken yazısı:

“Dün sektörde konuşulan konulardan biriydi. Kulağıma geldi. BKM Cahide Sonku’nun hayatını anlatan bir dizi projesine başlıyormuş. Proje, Netflix’e çekilecekmiş. “Sonku’yu kim oynar?” diye sektörden önemli bir yapımcıya sordum. “Vallahi Farah Zeynep Abdullah yakışır” dedi. Ne tesadüf, oyuncu ‘Masumlar Apartmanı’na veda etti. Bu arada Sonku’nun hayatı ile ilgili daha önce de bir girişim olmuştu.”

Farah Zeynep Abdullah'a çok konuşulacak bir dizi projesinden teklif gelebilir! 1

Sina Koloğlu, Gold Film’in de bu dizi için daha önce girişimleri olduğunu belirtirken, Faruk Turgut’un bu işi yapmayı düşünmediğini belirten mesajına da değerlendirme yazısında yer verdi.

Cahide Sonku’nun gerçek ismi Cahide Serap’tır… Türk sinema ve tiyatro oyuncusu olan Cahide Sonku aynı zamanda sinemasının ilk kadın film yönetmenidir. 27 Aralık 1919’da dünyaya gelen Sonku, 18 Mart 1981 tarihinde vefat etti.