Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in giydiği gelinlik olay oldu!

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in giydiği gelinlik olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında 9. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Dizinin veda bölümünde Nalan ile Sedat’ın düğünleri ekrana damgasını vurdu. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, gelinliği ile adeta olay oldu.

Burcu Biricik’in giydiği gelinlik ilk olarak sosyal medyada çok beğeni topladı. Oyuncu da adeta kuğu gibiydi ve gelinlik Biricik’e fazlasıyla yakışmıştı.

Gelin adayları ise Camdaki Kız dizisinde gördükleri gelinliğin hayalini kurmaya başladı. Kimi hayranlar gelinliği hazırlayan butiğin iletişim numaralarını bulup aradı. Kanal D Haber de bu durumu ortaya koyan bir haber hazırladı…

Camdaki Kız dizisindeki gelinlik sadece evlilik düşünen kadınları değil, henüz evlilik planı olmayanları da etkilemişti. Gelinliği yapan butiğe giden genç kadınlar Kanal D habere konuştu.

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in giydiği gelinlik olay oldu! 12

Birçok dizi hayranı ise ortak olarak şu görüşte birleşti: “Gelinlik değil Burcu Biricik güzel. Her kadın güzeldir ama her gelinlik herkeste güzel durmayabilir.”

Bazı dizi hayranları ise genellikle dizilerde kötü gelinlik seçimi yapıldığını ama Camdaki Kız dizisinde gerçekten güzel bir gelinlik seçilince de ilginin büyük olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Birçok izleyici, gelinliğin çok güzel olduğuna yönelik ortak görüşlerini de paylaştı.

Camdaki Kız dizisinin sezon finali bölümünde Nalan’ın giydiği gelinlik ile ilgili Kanal D Haber’de yayınlanan haberi aşağıdaki videoda izlebilirsiniz.