Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin reyting çıkışı, Aşkın Tarifi’ne çelme taktı!

Kalp Yarası dizisinin reyting çıkışı, Aşkın Tarifi’ne çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri arasında rekabet çetin geçiyor… Ekranda izleyici sayısı azaldı ve yapımların daha çok kişiyi ekran başına taşıyabilmesi iyice zorlaştı. Pazartesi rekabetinde de 3 dizi yarışıyor… Kalp Yarası dizisi başladığından bu yana iyi sonuçlar alıyor… Aşkın Tarifi ise düşüş trendinde… Kahraman Babam projesi ise sorunlarla boğuşuyor.

atv ekranlarında dün akşam 3. bölümü yayınlanan Kalp Yarası, yine tüm kişiler kategorisinde gayet iyi sonuçlara imza atarak günü birinci sırada bitirdi. AB ve ABC1 gruplarında biraz düşük reytingler olsa da her iki kategoride de dizinin günü ikinci sırada bitirdiğini belirtelim. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi izleyicileri ekran başına çekiyor.

Kalp Yarası dizisinin reyting çıkışı, Aşkın Tarifi'ne çelme taktı! 8

Kalp Yarası’nın başlamasından sonra Aşkın Tarifi dizisindeki ciddi düşüş de dikkat çekiyor. Kanal D dizisi dün akşam yine reytinglerde gerileme yaşadı. 6. bölümü yayınlanan dizi adeta Kalp Yarası’nın gelişi ile birlikte reytinglerde ortalama oranların altına gerilemek durumunda kaldı. Aşkın Tarifi dün akşam tüm kişilerde 7., AB’de 9. olurken, dizinin ABC1 grubunda 4. sırada olması dikkat çekti.

Kalp Yarası dizisinin reyting çıkışı, Aşkın Tarifi'ne çelme taktı! 9

Show TV ekranında yayınlanan Kahraman Babam en düşük reytingleri alan yapım olarak dikkat çekiyor.

Kahraman Babam projesinin pek de bekleneni veremediğini görüyoruz. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı dizide Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz başrolde buluştu.

Dizinin 6. bölümü dün akşam ekrandaydı ve reytingler bir hayli düşük gelmeye devam etti. Tüm kişilerde 9. sırada yer alan dizi, AB’de günü 20. olarak tamamladı. ABC1 grubunda ise dizinin 10. olduğunu belirtelim…