Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisinin reytingleri Kadir Doğulu’yu ilgilendirmiyor!

Aşkın Tarifi dizisinin reytingleri Kadir Doğulu’yu ilgilendirmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisi artık Pazartesi akşamları bir alternatif yapım olarak izleyicilerle buluşuyor. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisinin başrülünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 2 bölümü yayınlandı. Hikaye beğenildi ve başrol oyuncularının uyumu da iyi bulundu. Ancak beklenen reytingler gelmedi.

Aşkın Tarifi dizisinin 3.yeni bölümü 21 Haziran pazartesi akşamı yayınlanacak. Muhabirlerle setin yakınlarındaki bir mekandan çıkarken karşılaşan Kadir Doğulu, soruları yanıtladı. Reytinglerle ilgili soru üzerine ise oyuncu, bunun kendilerine pek de ilgilendirmeyen bir durum olduğuna yönelik bilgiler sundu.

Kadir Doğulu, “Biz sette işimizi daha iyi yerine getirmeye çalışıp, orada tatmin olan ekibin bir kısmıyız. Reyting kısmı da yapımcıyı ve Kanalı ilgilendiriyor. Onlar biliyorlar bu tür stratejileri. Ben memnunum” diye konuştu.

Fırat Şefin kendisine benzeyen yönlerinin neşesi ve nuktedanlığı olduğunu belirten Doğulu, “O da ikimizin de güneyli olmasından kaynaklanıyor. Çünkü güneyin havasından mı suyundan mı belli değil. Orada daha hayat sosyal , daha akılı ve daha affedici ve samimi. Fırat’ta da bu var, bende de bu var” açıklamasında bulundu.

Evde de yemek denemeleri yaptığını anlatan Kadir Doğulu, evlilik sonrasında evde mutfaktan eşi Neslihan Atagül’ün sorumlu olduğu bir durum yaşandığını belirtti. Oyuncu, “Ben de arada bir girip yapıyorum. Yeni bir şey denemeyi seviyorum” dedi.

Yaz dizisi veya sezon dizisi diye ayırım yapmadığını, sevdi işlerde yer aldığını anlatan Kadir Doğulu, yaz aylarında İstanbul’da olacağını veya yakınlarda yapabilecekleri organizasyonlar olacağını ifade etti.

Restoranda gördüğü bir yemeği evde de yapmayı denediğini de belirten oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.