Ana sayfa Dizi Haberleri Harika bir haber! Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri başladı!

Harika bir haber! Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun hikayesi yeni bölümleriyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı’nın girişimleri sonuç verdi ve tüm ekip yeni bir macerada bir arada olmayı kabul etti.

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Leyla İle Mecnun dizisinin yeni dönemi resmen başladı. Dizinin setinde bir araya gelen ekip yıllar sonra özlem giderdi ve çekimler de başladı. Setten ilk paylaşım da geldi ve dizinin hayranları sosyal medyada adeta bayram etti.

Harika bir haber! Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri başladı! 7

2011 yılında başlayan ve 2014 yılında hayranlarının tüm itirazlarına rağmen final yapan dizinin üzerinden geçen 7 yılda bile akıllardan çıkmamıştı.

Leyla ile Mecnun fanatiklerini memnun eden gelişme Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için diziyi yeniden çekmeyi istemesi ile başladı ve Onur Ünlü tüm ekibi yine bir araya topladı. Cengiz Bozkurt ile Köksal Engür tekrar yer almakta çekinceli davranmıştı ama bu krizler de üst üste yapılan görüşmelerle çözüldü.

Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Deniz Işın gibi isimler öne çıkmıştı.

Bugüne kadar birçok ödül de kazanan dizinin yeni döneminde hem hikaye hem de oyuncuların yeni imajları ile nasıl bir ortam oluşacağı hayranlar tarafından merakla bekleniyor.