Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam çok beğenildi, peki ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Aşk Mantık İntikam çok beğenildi, peki ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV’nin yeni dizisini izleyiciler çok beğendi ve sosyal medyada da çok olumlu yorumlar yapıldı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin de çok iyi bir uyum yakaladıklarını belirten dizi hayranları, yeni favorilerinin Aşk Mantık İntikam olduğunu belirten birçok pozitif ifade de kullandı.

Peki Fox TV’nin yeni dizisi reytinglerde nasıl bir sonuç elde etti? Dizinin yaz ekranında Ada Masalı’na benzer oranlar elde ederek fena bir başlangıç yapmadığını söylemek lazım. Aşk Tarifi, Baht Oyunu ve Cam Tavanlar dizilerinden biraz daha iyi sonuçlar alan Aşk Mantık İntikam, yine de reytinglerini yükseltmek gibi bir zorunluluk ile karşı karşıya.Tüm kişilerde dün akşam ilk bölümü ile 7. olan dizi, AB grubunda beşincilik elde etti ve ABC1’de ise 8. sırada yer aldı. Ortalamanın biraz altında gelen reytingler yaz sezonu için kabul edilebilir düzeyde.

Ancak Aşk Mantik İntikam’ın ikinci bölüm itibari ile daha yüksek izleyiciye ulaşması çok mümkün. Zira dün akşam hem Kırmızı Oda hem de Arka Sokaklar dizilerinin sezon finali vardı ve reytingleri toplayan bu iki yapımın olmadığı önümüzdeki haftalarda Fox TV dizisi için daha iyi sonuçlar bekleniyor.

Dizinin ikinci bölümünden üst üste fragmanlar da paylaşıldı. Dizi hayranları yeni bölüm öncesi heyecanlarını yorumlarına yansıtıyor.

Burak Yörük ve Melisa Döngel ikilisinin de başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam isimli dizinin hem hikaye olarak hem de oyuncu kadrosu olarak izleyicilerden geçer not aldığını söyleyebiliriz.

25 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan ikinci bölüm heyecanla bekleniyor. Dizinin reytinglerinin de yükselmesi beklenilen ikinci bölümden fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.